Om oss

Det var en gång för tolv år sedan…

Det började i en soffa i en lägenhet i gamla masthugget. En lägenhet full av värme och välkomnande. Där möttes vi, Emma & Jenny, i gemensamma drömmar, en gemensam vision. En vision om att skapa en plats dit människor kan komma för att mötas. Möta sig själva och varandra. Att tillsammans dela glädje, att röra sin kropp på ett lustfyllt sätt, att dansa tillsammans, att läka och ge utrymme och tid till sig själv. Att inspirera människor att hitta kraft i livet och upptäcka sin livsglädje. Att leva livet LIVS LEVANDE!

Vi hade varit vänner i många år, skapat gemensamma projekt, i soffan möttes våra vägar på nytt. Vi var så rörande överens. Timingen kunde inte varit bättre. Tiden var NU! Två månader senare var kontraktet på vår studio i Nordostpassagen påskrivet! Wow, vilken känsla! Vi hade vårt eget ställe, ett fysiskt manifesterande av vår längtan, vår dröm! Det hoppade i våra kroppar!

Idag, nio år senare, kan vi med lekfullhet och leenden se tillbaka på de mål, värderingar och visioner vi skapade den julidagen i soffan 2005 och konstatera att vi vandrar på samma väg som vi då dansade in på. Allting blev inte riktigt som vi tänkt oss, men det har blivit fantastiskt! Vägen har varit händelserik och fylld av många fantastiska möten och upplevelser.

Välkommen till oss och upplev möjligheten att komma i kontakt med din kropp och hela dig själv som människa. Allt som du är! Upptäck kraften och livsglädjen i att leva den du är!

Vi är stolta över att vi idag kan erbjuda Nordens största utbud av Nia-träning, ett rikt och varierat utbud av Yoga med själ samt dansklasser med lust och glädje. Hos oss hittar du några av de mest meriterade instruktörerna.

På Nia Movement vill vi erbjuda ett unikt utbud av lustfylld rörelse för kropp & själ!

Alla kroppar, alla själar kan dansa hos oss!

Till oss är du varmt välkommen, precis som du är!
Emma Stålvik & Jenny Wessel
Livs Levande ledare av Nia Movement

DSC_1215

 

Här kan du också se vår senaste film om Nia Movement:

Go to Top