Privata grupper

Möhippa, Privat grupp, Nätverk, Jubilarer

Vi har flera års erfarenhet av att ta emot privata grupper hos oss. Det kan tex vara en möhippa, ett kvinnligt nätverk, firande av en vän som fyller år…. Nia är en härlig, upplyftande rörelseform som passar utmärkt för att skapa en glad och lättsam stämning på er dag tillsammans. Det är lätt att följa med och musiken inspirerar. Utifrån era önskemål kan vi lägga upp ett pass som passar just er. Vi kan tex  lägga fokus på kampsport, eller på att släppa loss. Vi kan sätta bruden eller jubilaren i centrum om ni önskar det och utmana henne, alternativt göra tvärtom. Vi kan också lägga fokus på mjukare och lugnare rörelser och avslappaning. Allt utifrån era behov. Det blir en skön och positiv upplevelse att minnas för er alla!

Zumba och Afrikansk dans är andra exempel på lustfyllda danspass som sprider glädje och energi.

Vid tex möhippor eller födelsedagsfirande kan det vara skönt att stanna kvar en stund efter passet och duscha och ta det lugnt. Det finns då möjlighet för detta samt för gruppen att ta med sig egen fika/snacks/champagne.

Vi erbjuder er en oförglämlig upplevelse! Välj mellan: Nia – Yoga – Dans – Mindfulness

”Vi pratade inte om något annat under resten av kvällen. Vi hade så kul!”
Kvinnlig nätverksträff

”Vi hade ett Nia-pass med fokus att släppa loss. Vi var så uppspelta efter passet. En fantastisk start på en underbar helg”
Tjejträff

Go to Top