Livsnära retreat

Livsnära – dans, yoga och meditationsretreat på Österlen

Kom nära dig själv och livsglädjen i sagolikt vackra omgivningar
Bäddar & Ängar, 2-4 maj 2025

Välkommen till Bäddar & Ängar och hem till dig själv!

Låt dig få mjukna och påminnas om närvaron med dig själv och livet här och nu.
Kliv med oss in i en helg där du får ta hand om dig själv och njuta av skönheten som Österlen bjuder på, god mat och stunder av rörelse och meditation.

I Bäddar & Ängars otroligt vackra studio kommer du få utforska dig själv och din kropp genom dans, Nia, mjuk yoga, yin yoga, yoga nidra och meditation. I det angränsande orangeriet kommer vi avnjuta underbar, vegetarisk mat. Det kommer även finnas tid och utrymme att utforska ljuvliga Österlen.

Dessa dagar tog mig hem till mig själv. Påminde mig om glädjen som finns inom mig, bortom vardagens brus. Känner mig såå levande! Tack Jenny & Emma från mitt hjärta, ni skapar en så varm och trygg atmosfär.

Ewa, retreat-deltagare

Praktisk info om retreaten

Livsnära - Dans, Yoga & Meditationsretreat på Österlen

Datum: 2-4 maj 2025
Tider: Vi börjar med att mötas på fika fredagen 2/5 kl 16. Vi avrundar vår helg med lunch tillsammans på söndagen kl 13. Räkna med hemfärd runt 15-tiden.
Priser: Priset variera beroende på typ av boende. I priserna nedan ingår boende, ljuvlig vegetarisk helpension, dans- och yogaaktiviteter.

Del i mindre dubbelrum med dubbelsäng: 5995 kr
Del i mindre dubbelrum med separata sängar: 6595 kr
Del i större dubbelrum med separata sängar: 6995 kr
Enkelrum: 8595 kr

Här ser du små glimtar från de mysiga, vackra rummen:

Familjeägda pärlan i hjärtat av Österlen

VI SOM DRIVER BÄDDAR & ÄNGAR ÄR EN HELT VANLIG FAMILJ

Boendes på gården har vi mamma Anette, som ser till att alla har det bra och att allt rullar på. Anette är pensionär och älskar att vara ute i sin fantastiska trädgård, där hon odlar grönsaker, dahlior och rosor. Som det bästa sällskapet har hon katterna Månsen och Missie, som gäster kan träffa på gården. Månsen är den mest sociala och han kommer gärna och välkomnar alla. Anette är den som håller i gårdens mindfulnessyoga, meditation och en hel del av den spirituella inriktningen.

Den som driver konceptet och företaget är Gitte, dotter till Anette. Hon är en kreativ och driven själ som älskar att inreda, dekorera och leda projekt. Evenemang som julmarknaden, påskmarknaden och pastakurser är det Gitte som styrt upp. Gitte har många bollar i luften då hon även driver podcasten ”Guru Girls” tillsammans med sin vän, samt har familj med två små barn.

Gitte är bosatt i Malmö tillsammans med maken José och barnen Rio och Isla. Ni ser familjen mycket på gården på sommaren, då José också kan få infall och baka sitt fantastiska surdegsbröd, som ni gäster kan ha tur att få ta del av.

Sen har vi sonen, Daniel, med fru Linda och barnen Hannah, Alicia, Junie och Bonnie. Daniel är den händiga av oss alla, han kan bygga i princip vad som helst. Han har ett stort intresse av belysning och detta är en helt underbar komplettering av vårt familje-team. Daniel med familj är bosatta i Hököpinge utanför Vellinge och de kommer till gården ofta på sommaren och ibland på lågsäsong. Linda har en passion för trädgård och blommor. Hon älskar att låta tiden gå medan hon pysslar i det gröna. Linda har framtidsplaner om att kunna erbjuda blomster till kunderna i butiken om somrarna.