Nia, Yoga, Mindfulness i Kroatien, 21-28 maj 2019

Följ med på resa till vitalitets-ön Losjin i Kroatien!

Följ med på en resa som går både inom dig och ut i skönheten omkring dig!
Tänk att få njuta och vara ledig samtidigt som din kropp och själ mår bra och du är närvarande i allt det vackra omkring dig. Den vackra platsen inbjuder till Nia, Zumba och Yoga utomhus och vi kommer göra allt för att bjuda in miljön i våra aktiviteter tillsammans. Dina sinnen får lov att öppnas genom den träning vi praktiserar.

Varje morgon kommer vi att utöva mjuk, meditativ Yin Yoga vid havet. Varje eftermiddag blir det Nia under bar himmel i skön skugga av pinjeträden. Vissa dagar finns också möjlighet att dansa loss i ett zumba-pass.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga eller träning för att följa med på denna resa. Du väljer själv hur mycket du vill delta i våra gemensamma aktiviteter.
Veckan kommer att bli en skön balans mellan våra gemensamma aktiviteter och din egen fria tid.

Vi kommer att bo på Hotell Aurora som är ett 4-stjärnigt SPA-Hotell.
Nedanför hotellet ligger badvänliga klippor som är perfekta för sol och bad i det rena och klara vattnet. I närheten ligger också två badvänliga kiselstenstränder. Hotellet har både utomhus- och inomhuspool med havsvatten. Spaanläggningen är synnerligen inbjudande med många sköna behandlingar. Aurora har inte mindre än tre restauranger direkt vid havet och en utmärkt bufférestaurang för hotellets gäster. Rummen är rymliga, ljusa och modernt inredda dubbelrum. Balkong, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, hårtork, säkerhetsbox och gratis internet ingår. Välj mellan parkutsikt eller havsutsikt. Till centrum promenerar man på 20 minuter genom väldoftande och grön skog.

Läs mer här

Datum: 21-28 maj 2019
Pris: 11 990 kr (priset inkluderar flyg, boende med halvpension samt aktiviteter)
Boka din plats här: www.travea.se
Denna resa är ett samarrangemang mellan Nia Movement och resebyrån Travea. Du bokar din plats via Traveas hemsida.
 


Nia-retreat på Casa El Morisco, Andalusien, 20-27 okt 2019

OBS! Resan är fullbokad!

Njut av en härlig vecka med Nia, yoga, mindfulness, sol, värme, bad, gemenskap, fantastisk mat, vila, inspiration och det du själv vill fylla din vistelse med. Casa El Morisco ligger i Andalusien, södra Spanien, på en liten höjd med promenadavstånd till havet. Närmaste större ort är Malaga.

Casa El Morsico är idealiskt för en resa som denna. Med sina underbara dans/yoga lokaler, ambitionen och känslan i trädgården och kärleken i maten är det svårslaget. Njut av färska frukter som mango, annanas och melon. Ta ett svalkande dopp i poolen eller promenera ner till havet. Slappna av i hängmattan, sitt i stillhet i någon av trädgårdens alla små rum för meditation.
Under veckan fördjupar vi oss i rörelseformen Nia. Det blir Nia varje morgon, inslag av Yoga samt eftermiddagsworkshops i Nia. Under dagen har du fri tid att njuta, vila och göra det du själv önskar.

Titta på vår film från resan 2010 för att få en känslan för veckan:

Pris: 11 900 kr inkluderar vegetarisk helpension inklusive dryck (kaffe, vin, öl), del i dubbelrum och Nia-aktiviteter. Transfer från Malagas flygplats ingår också i priset.

Tips på flyg till Malaga
Flygresor.se är en bra sökmotor för billiga flyg. Sök på destination Malaga. Du kan också prova Skyscanner.se visar också samtliga flyg. Ryanair flyger också billigt, men tyvärr ej på söndagar så då får du övernatta i Malaga. Norwegan Air flyger också  billigt om du bokar i god tid.

Vill du stanna en natt eller flera i Malaga så kan vi tipsa om Hotel Trebol. Mycket prisvärt. Enkelrum 45 Euro, Dubbelrum 60 Euro. Fräscht och nybyggt hotell mitt i centrum. www.hoteltrebol.com

Villkor för bokning/betalning

Betalning
Vi vill att du betalar in en anmälningsavgift på 2000 kr på vårt postgiro 436515-1 vid bokning. Först när anmälningsavgiften är betalad säkrar du din plats på resan. (Vid reservation av resan erhåller du en faktura på anmälningsavgiften via e-post). Genom anmälningsavgiften säkrar du din plats på resan. Resterande belopp betalas senast 2 månader före avresedatum. 

Avbokning 
Bokningen är bindande. I händelse att du skulle behöva avboka din resa, måste det ske skriftligt till Nia Movement.
Om du avbokar mer än 60 dagar före avresedagen är avgiften 2000 kr (med andra ord din redan inbetalade anmälningsavgift).
Om du avbokar mindre än 60 dagar före avresedagen, krävs läkarintyg. Mot uppvisande av läkarintyg återfås halva beloppet. 

I priset för resan ingår inte flyg.
Till El Morsico ingår transfer till och från flygplatsen i Malaga mellan kl 07:00-20:00. Om du behöver transport andra tider kan vi ordna transfer till en extra kostnad. Stäm gärna av med oss dina flygtider så att de passar in i de rutter som airport shuttlen går.

Titta gärna på www.skyscanner.se för att undersöka olika flygalternativ.

 

Kommande resor till Casa El Morisco, Malaga, Spanien

  • 11-18 okt 2020
  • 10-17 okt 2021
  • 9-16 okt 2022