Schema

Hållbar träning för livet!

Träningen du längtar till

Kom in till oss och upplev hur träning kan vara lustfyllt och roligt! Eller bara helt enkelt ett andningshål, en plats att slappna av, vila, komma i kontakt med dig själv och fylla på med energi.

Läs mer och få tips i vardagen på vår Nia-blogg!

Har du inte varit hos oss?

Välkommen att prova!

Upplev vårt unika utbud och personliga atmosfär! Du är alltid välkommen att provträna med oss. Läs mer här:

Provträna

Schema

Aktuellt schema - justerat utifrån Covid 19

Boka din plats i vårt bokningssystem

För att säkra att antalet deltagare inte blir fler än att vi kan hålla avstånd har vi nu infört passbokning. Vi har begränsat antalet deltagare till 15 personer. Du reserverar din plats här: Timecenter

Vi har gjort en del ändringar i schemat för att anpassa till rådande situation. Vi justerar schemat löpande utifrån samhällsläget, behov och önskemål. I vårt bokningssystem ser du alla klasser ett par veckor framåt. Samtliga klasser är drop-in. Alla är öppna för nybörjare.

Du kan se samt boka klasser här i TimeCenter. 

LIVE-sändningar från studion

Var med oss var du än är

Då många inte har möjlighet att komma till studion just nu, så kommer vi att erbjuda flera klasser ONLINE via Facebook. Om du följer denna länk kan du enkelt gå med i gruppen “Live-sändningar Nia Movement”.

Varje vecka sänder vi Nia, Yoga och ibland Zumba Live. Du kan se vilka klasser vi sänder Live i vårt bokningssystem. Du ser det även inne i Live-gruppen.

Priser Live-klasser
Det är kostnadsfritt att gå med i gruppen. Om du har ett aktivt träningskort på Nia Movement (är aktiv medlem), så kan du delta i Live-klasserna gratis. Är du inte medlem så kan du välja mellan 100 kr/klass eller 500 kr för obegränsat antal klasser under 30 dagar. Du swishar din betalning till 123-227 10 62. Du kan delta i klasserna när de sänds eller i efterhand.

Hjärtligt välkommen att delta i våra klasser online!

Kort passförklaring

För utförligare beskrivning läs under “Våra klasser”

Nia – En mindful, livsbejakande träning inspirerad av dans, kroppsmedvetenhet, yoga och kampsport. Utövas barfota till härlig musik.
Zumba – Svettig dansglädje till latinska rytmer
Yin Yoga – Lugn yoga där du vilar i positioner som öppnar upp kropp och sinne. Träning i mindfulness.
Terapeutisk yoga – Återhämtning och läkning för kropp och själ
Yoga Nidra – Yogisk djupavslappning
Yoga Flow & Yin – Flödande hatha yoga (vinyasa yoga) med lugn yin yoga som avslutning
Yin Yoga Somatics – Långsam, meditativ yoga med fokus på din egen upplevelse i kroppen. Inslag av fria utforskande rörelser.
Somatics – Läkande och stärkande tekniker och rörelser baserat på kroppsmedvetenhet

Titta in genom vår dörr....