Träningsresor

Följ med oss på träningsresa och retreat!

Varje år anordnar vi träningsresor och retreats, både i Sverige och utomlands. Detta år har blivit väldigt speciellt och vi har fått ställa in både vår resa till Tossa de Mar och till Casa El Morisco i Spanien.


NYHET! Retreat i Sverige

Nia & Yin Yoga på Shambala Gatherings

Nyhet! Våren 2022, 26-29 maj, kan du följa med oss på en Nia, Yoga och Meditations Retreat i Sverige. Vi kommer att vara på Yoga Centret Shambala Gatherings, en bit utanför Västerås, mitt i den svenska fridfulla naturen. Vackra lokaler och utsökt vegetarisk mat i direkt närhet till skog och sjö och orörd natur.
En inbjudan till sann kontakt med dig själv genom rörelse och stillhet.

Nia, Yin Yoga & Meditations Retreat på Shambala Gatherings

Nia, Yin Yoga & Meditations Retreat på Shambala 26-29 maj 2022

Njuta av fem dagar fyllda av rörelse, stillhet, inre kontakt och gemenskap. Denna retreat erbjuder en möjlighet att få kontakt med din rörelseglädje, din livskraft och upplevelsen av inre stillhet. Allt i en oerhört vacker natur, fina lokaler och god vegetarisk mat. Vi kommer under dagarna flöda mellan härliga, livsbejakande Nia-stunder, mjuk Yin Yoga och stillhet. Vi kommer också att väva in stunder av tystnad.

Nia är en dansinspirerad, holistisk rörelseform som lockar fram känslan av rörelseglädje och välbehag som finns inneboende i alla kroppar. Yin Yoga är mjuk och stillsam och bjuder in till avslappning och vila. Under dessa dagar kommer vi att praktisera Nia och Yin Yoga varje dag. Det blir en dans mellan mer dynamisk rörelse och stillhet. Genom Nian och Yogan får du möjlighet att upptäcka mer av dig själv och möta dig själv i varsamhet och närvaro.

Under dagarna kommer vi att väva in utrymme för fri tid mellan våra gemensamma aktiviteter. Vi kommer även att bjuda in stunder av tystnad som en del i retreaten.

Denna helg passar för alla, oavsett tidigare erfarenhet av rörelse eller yoga. Du behöver inga förkunskaper. Bara att komma som du är.

 

Ledare: Emma Stålvik & Jenny Wessel driver studion Nia Movement Center i Göteborg sedan sexton år tillbaka. Båda har lång erfarenhet av arbete med rörelse, yoga och personlig utveckling.

Datum och tider: 26-29 maj 2022

Pris och bokning: Mer info samt bokning via Shambalas sida

 

Nia-vecka i paradiset Casa El Morisco, Andalusien

Nia-retreat på Ekologiska Casa El Morisco, Andalusien, 10-17 okt 2021

Njut av en härlig vecka med Nia, yoga, mindfulness, sol, värme, bad, gemenskap, fantastisk mat, vila, inspiration och det du själv vill fylla din vistelse med. Casa El Morisco ligger i Andalusien, södra Spanien, på en liten höjd med promenadavstånd till havet. Närmaste större ort är Malaga.

Casa El Morsico är idealiskt för en resa som denna. Med sina underbara dans/yoga lokaler, ambitionen och känslan i trädgården och kärleken i maten är det svårslaget. Njut av färska frukter som mango, annanas och melon. Ta ett svalkande dopp i poolen eller promenera ner till havet. Slappna av i hängmattan, sitt i stillhet i någon av trädgårdens alla små rum för meditation.

Under veckan fördjupar vi oss i rörelseformen Nia. Det blir Nia varje morgon, inslag av Yoga samt eftermiddagsworkshops i Nia. Under dagen har du fri tid att njuta, vila och göra det du själv önskar. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga eller träning för att följa med på denna resa.

Titta på vår film från resan 2010 för att få en känslan för veckan:

Pris: 12 900 kr inkluderar vegetarisk helpension inklusive dryck (kaffe, vin, öl), del i dubbelrum och Nia-aktiviteter. Transfer från Malagas flygplats ingår också i priset. Se villkor för bokningen längst ner på sidan.

Titta gärna på www.skyscanner.se för att undersöka olika flygalternativ.
Vi kan också rekommendera enkla och fräscha Hotel Trebol i Malaga för den som vill spendera tid före eller efter resan där.

Villkor för bokning/betalning El Morisco

Betalning
Vi vill att du betalar in en anmälningsavgift på 2000 kr på vårt postgiro 436515-1 vid bokning. Först när anmälningsavgiften är betalad säkrar du din plats på resan. (Vid reservation av resan erhåller du en faktura på anmälningsavgiften via e-post). Genom anmälningsavgiften säkrar du din plats på resan. Resterande belopp betalas senast 2 månader före avresedatum. 

Avbokning 
Bokningen är bindande. I händelse att du skulle behöva avboka din resa, måste det ske skriftligt till Nia Movement.
Om du avbokar mer än 60 dagar före avresedagen är avgiften 2000 kr (med andra ord din redan inbetalade anmälningsavgift).
Om du avbokar mindre än 60 dagar före avresedagen, krävs läkarintyg. Mot uppvisande av läkarintyg återfås halva beloppet. 

I priset för resan ingår inte flyg.
Till El Morsico ingår transfer till och från flygplatsen i Malaga mellan kl 07:00-20:00. Om du behöver transport andra tider kan vi ordna transfer till en extra kostnad. Stäm gärna av med oss dina flygtider så att de passar in i de rutter som airport shuttlen går.