Träningsresor

Följ med oss på träningsresa och retreat!

Varje år anordnar vi träningsresor och retreats, både i Sverige och utomlands. Träna Nia, Yoga och Zumba med oss i Kroatien, följ med till Andalusien på Nia träningsresa eller åk med till Mundekulla för en helg med Nia, yoga och meditativ sång.

Våra träningsresor är oerhört populära och platserna går åt fort. Fråga oss gärna om kommande resor.

Retreat på Mundekulla kursgård i Småland

Nia, Yoga och Meditativ Sång på Mundekulla, 22-24/11

Livs Levande i Rörelse och Stillhet, Mundekulla Retreat Center, Småland
Denna helg erbjuder en möjlighet att få kontakt med din rörelseglädje, din livskraft och upplevelsen av inre stillhet. Vi kommer under dagarna flöda mellan härliga, livsbejakande Nia-stunder och mjuk, återhämtande Yoga. På kvällarna möts vi i meditationens och stillhetens tecken genom sång, ljud och vibrationer. Nia lockar fram känslan av rörelseglädje och välbehag som finns inneboende i alla kroppar.

Den yoga vi kommer utföra tillammans är inspirerad av Yin Yoga och Yoga Restorative. Det blir en mjuk, avslappnande yoga där du får möjlighet att varsamt möta dig själv. Denna helg passar för alla, oavsett tidigare erfarenhet av rörelse, yoga eller sång. Du behöver inga förkunskaper. Bara komma som du är.

Kursledare: Jenny Wessel & Björn Bohlin

Priser:
Kurskostnad: 1895 SEK
Kost och Logi:
Enkelrum med egen dusch/wc: 2150 SEK
Enkelrum med gemensam dusch/wc: 1950 SEK
Del i dubbelrum med egen dusch/wc: 1800 SEK
Del i dubbelrum med gemensam dusch/wc: 1550 SEK
Del i trippelrum med egen dusch/wc: 1550 kr
Del i trippelrum med gemensam dusch/wc: 1450 kr

Anmälningsavgift och avbokningregler
Anmälan är bindande. En anmälningsavgift på 500 kr bekräftar din bokning. Resterande belopp betalas via faktura en månad före helgkursen. Vid avbokning som sker senast den 22 oktober behåller vi din anmälningsavgift. Vid avbokning senare än den 22 oktober krävs läkarintyg för återbetalning, dock betalar du ändå anmälningsavgiften på 500 kr. Din kursplats kan överlåtas.

För mer info och anmälan: info@niamovement.se eller 031-14 40 01

Nia, Yin Yoga & Zumba i Tossa de Mar, Barcelona

Nia, Yoga & Zumba i Tossa de Mar, 6-13 maj 2020

Följ med på en resa som går både inom dig och ut i skönheten omkring dig!
Tänk att få njuta och vara ledig samtidigt som din kropp och själ mår bra och du är närvarande i allt det vackra omkring dig. Dina sinnen får lov att öppnas genom den träning vi praktiserar.

Varje morgon kommer vi att utöva mjuk, meditativ Yin Yoga vid havet. Varje eftermiddag blir det Nia med utsikt över havet. Vissa dagar finns också möjlighet att dansa loss i ett zumba-pass.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga eller träning för att följa med på denna resa. Du väljer själv hur mycket du vill delta i våra gemensamma aktiviteter.
Veckan kommer att bli en skön balans mellan våra gemensamma aktiviteter och din egen fria tid.

Vi kommer att bo på Gran Hotel Reymar & Spa som är ett 4-stjärnigt SPA-Hotell. Gran Hotel Reymar & Spa erbjuder direkt tillgång till stranden Playa de la Mar Menuda. På hotellet finner ni en utomhuspool, en bubbelpool, ett spa och tennisbanor. Hotellet erbjuder också panoramautsikt över Tossa de Mar och dess slott. De luftkonditionerade rummen på Gran Hotel Reymar har balkong och eget badrum. I alla rum finns också en TV med satellitkanaler, en minibar och gratis WiFi. Värdeskåp erbjuds mot en extra kostnad.

Om Tossa de Mar

Tossa de Mar är en av de vackraste städerna i Spanien. En gång i tiden var det en mötesplats för konstnärer, idag känt som “blå paradiset”. Stränderna och vikarna som Tossa de Mar erbjuder är bland de vackraste i Spanien. Förvänta dig underbart rena stränder med rent vatten och fin gyllene sand. Några stränder är mer urbana, med allt du kan behöva lättillgängligt och nära, medans andra är en bit bort och svårare att nå.

I priset ingår:
• Flyg tur & retur med avresa från Göteborg.
• Transfer t/r Tossa de Mar.
• Del i dubbelrum (enkelrumstillägg 1500kr)
• Halvpension: frukost och lunch.
• två till tre pass/dag (Nia Yin Yoga eller Zumba)

Pris: 12 390 kr plus klimatkompensation

Boka din plats här: www.travea.se
Denna resa är ett samarrangemang mellan Nia Movement och resebyrån Travea. Du bokar din plats via Traveas hemsida.

Nia-vecka i paradiset Casa El Morisco, Andalusien

Nia-retreat på Casa El Morisco, Andalusien, 11-18 okt 2020
2 platser kvar!

Njut av en härlig vecka med Nia, yoga, mindfulness, sol, värme, bad, gemenskap, fantastisk mat, vila, inspiration och det du själv vill fylla din vistelse med. Casa El Morisco ligger i Andalusien, södra Spanien, på en liten höjd med promenadavstånd till havet. Närmaste större ort är Malaga.

Casa El Morsico är idealiskt för en resa som denna. Med sina underbara dans/yoga lokaler, ambitionen och känslan i trädgården och kärleken i maten är det svårslaget. Njut av färska frukter som mango, annanas och melon. Ta ett svalkande dopp i poolen eller promenera ner till havet. Slappna av i hängmattan, sitt i stillhet i någon av trädgårdens alla små rum för meditation.
Under veckan fördjupar vi oss i rörelseformen Nia. Det blir Nia varje morgon, inslag av Yoga samt eftermiddagsworkshops i Nia. Under dagen har du fri tid att njuta, vila och göra det du själv önskar. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga eller träning för att följa med på denna resa.

Titta på vår film från resan 2010 för att få en känslan för veckan:

Pris: 12 900 kr inkluderar vegetarisk helpension inklusive dryck (kaffe, vin, öl), del i dubbelrum och Nia-aktiviteter. Transfer från Malagas flygplats ingår också i priset. Se villkor för bokningen längst ner på sidan.

Titta gärna på www.skyscanner.se för att undersöka olika flygalternativ.
Vi kan också rekommendera enkla och fräscha Hotel Trebol i Malaga för den som vill spendera tid före eller efter resan där.

Villkor för bokning/betalning El Morisco

Betalning
Vi vill att du betalar in en anmälningsavgift på 2000 kr på vårt postgiro 436515-1 vid bokning. Först när anmälningsavgiften är betalad säkrar du din plats på resan. (Vid reservation av resan erhåller du en faktura på anmälningsavgiften via e-post). Genom anmälningsavgiften säkrar du din plats på resan. Resterande belopp betalas senast 2 månader före avresedatum. 

Avbokning 
Bokningen är bindande. I händelse att du skulle behöva avboka din resa, måste det ske skriftligt till Nia Movement.
Om du avbokar mer än 60 dagar före avresedagen är avgiften 2000 kr (med andra ord din redan inbetalade anmälningsavgift).
Om du avbokar mindre än 60 dagar före avresedagen, krävs läkarintyg. Mot uppvisande av läkarintyg återfås halva beloppet. 

I priset för resan ingår inte flyg.
Till El Morsico ingår transfer till och från flygplatsen i Malaga mellan kl 07:00-20:00. Om du behöver transport andra tider kan vi ordna transfer till en extra kostnad. Stäm gärna av med oss dina flygtider så att de passar in i de rutter som airport shuttlen går.