Träningsresor

Följ med oss på träningsresa och retreat!

Varje år anordnar vi träningsresor och retreats, både i Sverige och utomlands. På grund av pandemin har vi fått ställa in och flytta flera av våra resor, men nu inför 2022 satsar vi och ser verkligen fram emot att få möjlighet att komma iväg, både till Spanien och ut i den svenska naturen. Här kan du läsa mer om våra tre retreat under 2022.


Finca El Morisco, Andalusien

3-10 april 2022

Shambala Gatherings, Sverige

26-29 maj 2022

Casa El Morisco, Andalusien

9-16 okt 2022

Nia-vecka högt ovanför havet på Finca El Morisco, Andalusien

Nia-retreat på Finca El Morisco, Andalusien, 3-10 april 2022

Finca El Morisco är en vidareutveckling av Casa El Morisco dit vi har åkt i över 15 års tid. Medan Casa El Morisco ligger i en grönskande dalgång ligger nybyggda Finca El Morisco en aning högre upp i bergen med en enastående vy och utsikt över hav, horisont, odlingar och bergskullar. Hit åker vi nu för första gången i april. Med oss får du njuta av en ljuvlig vecka fylld av Nia, inslag av yoga och mediation, sol, värme, bad, gemenskap, fantastisk mat, vila, inspiration och det du själv vill fylla din vistelse med. Finca El Morisco ligger i Andalusien, södra Spanien, med närmsta lilla ort Benajarafe. Närmaste större ort är Malaga.

Finca El Morsico passar fantastiskt för just vår resa. Vi har tillgång till en stor och ljus danslokal, med möjlighet att även flytta vårt praktiserande utomhus. I närhet till studion finns pool, alla rum, restaurang och fantastisk utsikt. Vi har hela Finca för oss själva under vår vistelse. Njut av vegetarisk god mat, färska frukter som mango, annanas och melon. Ta ett svalkande dopp i poolen eller promenera ner till havet. Här finns också många platser för att bara vila, ligga och läsa eller strosa runt.

Under veckan fördjupar vi oss i rörelseformen Nia. Det blir Nia varje morgon, inslag av Yoga och Meditation samt eftermiddagsworkshops i Nia. Under dagen har du fri tid att njuta, vila och göra det du själv önskar. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga eller träning för att följa med på denna resa.

Pris: 12 900 kr inkluderar vegetarisk helpension inklusive dryck (kaffe, vin, öl), del i dubbelrum och Nia-aktiviteter. Transfer från Malagas flygplats ingår också i priset. Se villkor för bokningen här.

Titta gärna på www.skyscanner.se för att undersöka olika flygalternativ.
Vi kan också rekommendera enkla och fräscha Hotel Trebol i Malaga för den som vill spendera tid före eller efter resan där.

Nia, Yin Yoga & Meditations Retreat på Shambala Gatherings

Nia, Yin Yoga & Meditations Retreat på Shambala 26-29 maj 2022

Njut av fyra dagar fyllda av rörelse, stillhet, inre kontakt och gemenskap. Denna retreat erbjuder en möjlighet att få kontakt med din rörelseglädje, din livskraft och upplevelsen av inre stillhet. Allt i en oerhört vacker natur, fina lokaler och god vegetarisk mat. Vi kommer under dagarna flöda mellan härliga, livsbejakande Nia-stunder, mjuk Yin Yoga och stillhet. Vi kommer också att väva in stunder av tystnad.

Nia är en dansinspirerad, holistisk rörelseform som lockar fram känslan av rörelseglädje och välbehag som finns inneboende i alla kroppar. Yin Yoga är mjuk och stillsam och bjuder in till avslappning och vila. Under dessa dagar kommer vi att praktisera Nia och Yin Yoga varje dag. Det blir en dans mellan mer dynamisk rörelse och stillhet. Genom Nian och Yogan får du möjlighet att upptäcka mer av dig själv och möta dig själv i varsamhet och närvaro.

Under dagarna kommer vi att väva in utrymme för fri tid mellan våra gemensamma aktiviteter. Vi kommer även att bjuda in stunder av tystnad som en del i retreaten.

Denna långhelg passar för alla, oavsett tidigare erfarenhet av rörelse eller yoga. Du behöver inga förkunskaper. Bara att komma som du är.

 

Ledare: Emma Stålvik & Jenny Wessel driver studion Nia Movement Center i Göteborg sedan sexton år tillbaka. Båda har lång erfarenhet av arbete med rörelse, yoga och personlig utveckling.

Datum och tider: 26-29 maj 2022

Pris och bokning: Mer info samt bokning via Shambalas sida

 

Nia-vecka i paradiset Casa El Morisco, Andalusien

Nia-retreat på Ekologiska Casa El Morisco, Andalusien, 9-16 okt 2022

Njut av en härlig vecka med Nia, yoga, mindfulness, sol, värme, bad, gemenskap, fantastisk mat, vila, inspiration och det du själv vill fylla din vistelse med. Casa El Morisco ligger i Andalusien, södra Spanien, på en liten höjd med promenadavstånd till havet. Närmaste större ort är Malaga.

Casa El Morsico är idealiskt för en resa som denna. Med sina underbara dans/yoga lokaler, ambitionen och känslan i trädgården och kärleken i maten är det svårslaget. Njut av färska frukter som mango, annanas och melon. Ta ett svalkande dopp i poolen eller promenera ner till havet. Slappna av i hängmattan, sitt i stillhet i någon av trädgårdens alla små rum för meditation.

Under veckan fördjupar vi oss i rörelseformen Nia. Det blir Nia varje morgon, inslag av Yoga samt eftermiddagsworkshops i Nia. Under dagen har du fri tid att njuta, vila och göra det du själv önskar. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga eller träning för att följa med på denna resa.

Titta på vår film från resan 2010 för att få en känslan för veckan:

Pris: 12 900 kr inkluderar vegetarisk helpension inklusive dryck (kaffe, vin, öl), del i dubbelrum och Nia-aktiviteter. Transfer från Malagas flygplats ingår också i priset. Se villkor för bokningen här.

Titta gärna på www.skyscanner.se för att undersöka olika flygalternativ.
Vi kan också rekommendera enkla och fräscha Hotel Trebol i Malaga för den som vill spendera tid före eller efter resan där.