Möt ljuset genom Yin

Efter vinterns vila där vi låtit oss näras av stillhet och mörker är det dags att väcka kraften och energin vi har samlat på oss. Likt ett frö som blir laddat och längtar till att få växa, så gör vi det likaså djupt inom oss.Vi lyssnar in naturens cykel, våren kommer med påminnelsen om livet och ljuset. Om att åter väcka det som har gått för att vila/dö och nytt får växa fram.
Inom kinesisk medicin är vårens element trä. Trä symboliserar kraft och tillväxt, ett underbart verktyg i yinyogan där vi annars lätt gräver ner oss i det totala mörkret. Här får vi vila i det som växer, men även det vi vill ska växa! Vi rensar upp gammalt för att med klarhet se hur vi kan distrubera ut den energin vi behöver för att leva i harmoni, utan att bränna ut oss när sommaren kommer.
Under workshopen kommer vi främst fokusera på meridianerna (“strömmar av energi”) som är ihopkopplat med vår och trä. Dessa är lever- och gallmeridian, men också se till att öppna upp, skapa cirkulation och låta hela kroppen få vakna till.
Vi kommer bjuda in meditation och en massa njutning, kraft och glädje. Kom gärna med en intention, något du i ditt liv vill ska växa!
Emma Johansson Yoga Nia Movement
Varmt välkommna att möta våren och livet med mig!
Emma Johansson
Tid: Söndag 5/4 kl 13-15:30
Pris: 350 kr för medlemmar, 450 kr för icke-medlemmar
Förbokning: www.timecenter.se/niamovementcenter