Yoga Flow

Yoga Flow - Flödesyoga

I Yoga Flow, även kallad Flödesyoga eller Vinyasa, rör vi oss igenom olika asanas (yogapositioner) i ett skönt flöde. Vinyasa på sanskrit betyder ”andningssynkroniserad rörelse”. Asanas länkas samman med din andning och du rör dig med rytmen av ditt andetag.

Du möter bl a klassiska solhälsningar, stående, sittande och avslutande positioner. Generellt är flödesyoga (vinyasa yoga) en klass för dig som vill ha en omväxlande och fysiskt utmanande yogaklass. Under klassen leker vi oss fram mellan fluiditet och stabilitet. Du får chans att komma tillbaka till de naturliga rörelser som finns inom dig och uppleva ur den friheten. Du övar upp styrka, balans och smidighet.

Alla kan vara med på flödesyoga. Det finns alltid en plats både för dig som bara vill ligga i vila under hela passet samt för dig som vill svettas, höja energin i kroppen samt stretcha och stärka musklerna

Fördelar med Yoga Flow

  • – Kroppen blir starkare och mer flexibel
  • – Förbättrar din balans
  • – Höjer pulsen, gör dig varm och ger en bra träning
  • – Stillar sinnet och förbättrar din förmåga till koncentration
  • – Rensar kroppen på gifter och slaggprodukter
  • – Ökar blodcirkulation

 

“I flödesyogan skapar och återfinner vi balans mellan dynamik och stillhet, rörelsefrihet och stabilitet. Du får uppskatta och leka dig igenom kroppen och där kan du upptäcka vad som finns bakom mönster av stelhet, smärta eller oro. Du lär känna dig själv, får komma hem till din kropp och möta den där den är just nu. Acceptans. Yogan väcker din livsenergi som så vackert får flöda.”

 

 

 

Yoga Flow

Yoga Flow klasserna leds av

ANNA FÖLSCH