Hyr lokal/studio för yoga eller dans!

Letar du efter en fin studio att vara i?

Hyr vår studio för tex dans, yoga och meditation. Vår lokal ligger centralt mitt i Linnéstaden. Studion är ca 85 m2 stor och passar fint för aktiviteter som tex dans, yoga och meditation. Yogamattor, filtar och annat yogamaterial ingår i hyran. Detsamma gäller musikanläggning och headset.

Om vår studio

Studion har ett underbart trägolv och i taket finns flera kupoler för att skapa ett härligt ljusinsläpp. Det finns en stor spegel som man också kan dölja med vita skira draperier. Allt för att det ska passa både för dans och för yoga.

I lokalen finns även omklädningsrum (herr och dam), dusch och toalett. Det finns också tillgång till vattenkokare, termos, micro och ”spisplatta”.

I hyran ingår material som:
Yogamattor 20 st (merionull)
Yogamattor (vanligt material)
Filtar
Bolster
Ögonpåsar
Bälten
Block
Whiteboard (finns att tillgå)

 

Närområdet

I nära anslutning till studion finns mataffärer, restauranger och caféer. Slottskogens vandrarhem ligger ca 100 m från vår studio. I nära anslutning till studion finns mataffärer, restauranger och caféer. Slottskogens vandrarhem ligger ca 100 m från vår studio. Rekreationsparken Slottskogen ligger ett stenkast från studion och Göteborgs Botaniska Trädgård ligger också väldigt nära. I Linné finns ett brett utbud av restauranger, barer och caféer. I Haga som ligger närsgårds finns dessutom flera olika mysiga butiker.

Du tar dig lätt hit med buss eller spårvagn. Närmaste busshållplats är Vegagatan (100 m) och närmaste spårvagnshållplats är Olivedalsgatan (300 m). Parkering för bil finns på gatan utanför.

 

Priser

Hyran är 500 kr/tim + moms.
Vid heldag eller helgbokning, kontakta oss för offert då priset blir lägre vid bokning av sammanhängande tid.
Prisexempel: Halvdag (4 timmar) 1500 kr + moms, Heldag (8 timmar) 2500 kr + moms

Lokalen kan inte hyras för privata fester.

Bokningsvillkor: bokningen är bindande. Kan avbokas fram till 10 dagar före bokat datum, utan kostnad.

Kontakta oss på info@niamovement.se för frågor och bokning.