Våra klasser

Nia Movement Göteborg

Nia

Nia – Rörelseglädje och närvaro

Nia möts öst och väst i en träningsform inspirerad av dans, kampsport och mindfulness. Nia innebär kontakt med dig själv och din kropp, dynamik, helhet och läkning – och mest av allt Rörelseglädje!

Zumba Göteborg

Zumba

Zumba – dansträning till latinsk musik

Älskar du att dansa? Tycker du om latinsk musik? Då är Zumba verkligen något för dig! Vi svettas, rör på höfterna och gungar till underbara rytmer. Du behöver inga förkunskaper för att Zumba. På Zumba kan alla vara med!

Yin Yoga Göteborg

Yin Yoga

Yin Yoga – Träning i mindfulness

I Yin Yoga håller du positionerna en längre tid för att få möjlighet att komma djupare in i positionen, släppa spänningar och öka rörligheten i din kropp genom att mjuka upp kroppens bindväv. Skapar smidighet i din kropp och lugn i ditt sinne.

Funktionell_Styrka

Funktionell Styrka/Cirkelträning

Funktionell Styrka/Cirkelträning – träna styrka med din egen kroppsvikt

Till upplyftande musik arbetar vi i stationer med olika övningar för att bygga funktionell styrka i kroppen. Vi arbetar främst med den egna kroppsvikten, men även enklare redskap som gummiband och hantlar.

Terapeutisk Yoga

Terapeutisk Yoga

Terapeutisk Yoga – yoga på ett läkande sätt

Yoga-positioner, rörelser, meditation och andningsövningar. Tid att känna in och lyssna på såväl din inre och yttre kropp. Ökad kroppskännedom och vila i medveten närvaro. Du får möta dig själv och din kropp genom yogan på ett holistiskt och läkande sätt.

Yoga Nidra

Yoga Nidra

Yoga Nidra

Yoga Nidra betyder ”Yogisk Sömn”. Avslappnande klass där du guidas genom kroppen och andetaget in i djupavslappning och vila. De sista minuterna av passet är en sittande meditation.

Afrikansk Dans med Sony Soniz drop in Göteborg

Östafrikansk Dans

Östafrikansk dans – dansa dig vibrerande

Upptäck de östafrikanska rytmerna, känn jorden och gunga igång dina höfter. Svettas, kom i kontakt med dig själv och dansa dig levande

Yoga Mindfulness Linnéstaden Göteborb

Flödesyoga

Flödesyoga – dynamisk yoga för styrka, smidighet och närvaro

Flödesyoga är en dynamisk form av yoga där du genom bland annat solhälsningar och asanas stärker både kropp och sinne. Du rör dig i närvaro med ditt andetag. Flödesyoga gör dig också mer smidig i kroppen och utvecklar din balans och kroppsmedvetenhet.

(Denna klass erbjuder vi för tillfället inte på vårt schema)