Zumba

Zumba - Glädjefylld dansträning till latinsk musik

Älskar du att dansa? Tycker du om tonerna av latinamerikansk musik? Då är Zumba perfekt för dig!

I Zumba svettas vi, rör på höfterna och gungar till underbara latinamerikanska rytmer. Du får dansa till salsa, merengue, cha cha, reggeaton, bachata, latin pop, lambada m.m.

Zumba är ren dansglädje

På våra klasser får du en fantastiskt bra träning samtidigt som du njuter och har roligt! Zumba är ren dansglädje! Du behöver inga förkunskaper för att dansa och alla kan vara med!

Zumba dans med Emma

Zumba träning under bar himmel

Här kan du se när Emma leder en klass under bar himmel på en av våra resor till Kroatien! Sån härlig känsla med solen, vinden och havet – och att få dela glädjen!

“Jag älskar den latinska musiken som vi dansar till i Zumba. Den ger så mycket glädje, energi och lockar till lekfullhet. Vi har så roligt tillsammans. Verkligen dansglädje!” Emma Stålvik, Zumba-instruktör på Nia Movement

Zumba fakta

Zumba är dansbaserad gruppträning till huvudsakligen latinamerikansk musik och världsmusik, med inslag av latinsk pop och internationella radiohitlåtar. Träningsformen som involverar dans och aerobiska övningar är populär, med cirka 14 miljoner utövare i över 150 länder. Läs mer här

Det är jag som leder Zumba klasserna

Emma Stålvik Nia Movement Göteborg

EMMA STÅLVIK

ANSVARIG LEDARE, NIA, ZUMBA & YOGA-LÄRARE

Sex positiva effekter av Zumba träning

  • – Bygger upp din kondition – hjärthälsa
  • – Tränar koordination – håller din hjärna ung och frisk
  • – Känsla av lycka och glädje
  • – Varva ner och stressa av
  • – Förbättrad smidighet och rörlighet
  • – Ökad cirkulation