Instruktörer

Våra inspirerande instruktörer

Emma Stålvik Nia Movement Göteborg

Emma Stålvik

Ansvarig ledare, Nia, Yoga och Zumba-lärare

Emma Stålvik är en av grundarna till Nia Movement. Hon leder Nia, Zumba och lugn Yoga. Hennes Nia-klasser är själfulla med mycket energi, livsglädje och närvaro. Hennes zumba-klasser genomsyras av hennes passion för musiken. Hon leder Yoga på ett mjukt och utforskande sätt, med plats för stillhet och djup inre kontakt.

Jenny Wessel Nia Movement Göteborg

Jenny Wessel

Ansvarig ledare, Nia och Yoga-lärare

Jenny är en av grundarna till Nia Movement. Jenny delar med sig av kraftfulla och lekfulla Nia-pass, Yin Yoga samt Yoga Somatics. Jenny är Cert Nia Black Belt Instructor och 5 Stages Instructor. Rörelse har alltid varit en självklar del i hennes liv och när hon mötte rörelseformen Nia blev hon direkt förälskad.

Anna Rosander Nia Göteborg

Anna Rosander

Nia och Somatics lärare

Anna är utbildad inom hälsa och träning och har jobbat med det i flera år bland annat med gruppträning och inviduell träning. Hon fann Nian januari 2014 och har sedan dess hunnit ta vita och blåa bältet. Anna leder klasser med mycket hjärta. Både med puls och kärlek. Hon inviterar dig till att våga ta plats i din kropp och att låta musiken och rörelserna smälta samman.

Maria Johnsson Yoga lärare Nia Movement

Maria Johnsson

Yoga-lärare

Maria leder lugn, mjuk återhämtande Yoga (Restorative Yoga). Hon leder också en mer fysiskt dynamisk Yoga, Hatha Yoga. På en yogaklass med Maria får du möta dig själv, din kropp, dina tankar och känslor här och nu. Alla kan delta på Marias Yoga-klasser. Du deltar helt utifrån din egen förmåga just här och nu.

Emma Johansson Yoga Nia Movement

Emma Johansson

Yoga-lärare

Emma Johansson, leder Flödes-Yoga och Återhämtande Yoga på Nia Movement. Hon har varit hängiven Yogan på olika sätt sedan 2007 och yogan har fört henne runt om i världen, vilket gett henne en stor kunskap om Yoga och Rörelse. Hon kombinerar olika stilar av yoga och är duktig på att skapa ett flöde och ge rum för kontakt med dig själv.

Helena Kästel Nia Göteborg

Helena Kästel

Nia-instruktör

”The body heals with play, the mind heals with laughter and the spirit heals with Joy.” Helena leder sköna Nia-klasser som bjuder in till lekfullhet, dynamik och lätthet. ”Jag vill inspirera andra till att öppna upp för närvaro och rörelseglädje. Att släppa kontroll och prestation. Att hitta sig själv i rörelserna. Den egna styrkan.

Ashaa Zaki Southerland Dance teacher at Nia Movement

Ashaa Zaki Southerland

Dance Teacher

Dans har varit ett sätt för mig att kunna slappna av och tänka på annat, jag blev förälskad i att det är så fritt och kreativt. Att bygga upp självkänsla och att kunna vara bekväm i sin kropp är otroligt viktigt för mig. Därför tycker jag att Nia Movement är så bra med en skön atmosfär där man kan dela sin dansglädje med andra människor!

Erica Sjölin Nia instruktör

Erica Sjölin

Nia och Yin Yoga-lärare

Nia tillför rörelse och glädje till mitt liv, en möjlighet att komma i kontakt med min kropp om och om igen. Nian ger mig träning, svett och utrymme för känslor! Jag har nu gått tre av utbildningsstegen som finns: White, Blue och Green belt och tycker att det är underbart att få dela med mig av Nians alla gåvor!

Ewa Noren

Ewa Norén

Yin Yoga & Mindfulness

Ewa är utbildad MediYoga-lärare, Mindfulness-instruktör och YinYoga-lärare. Ewa är i grunden sjuksköterska och arbetar idag som distriktsköterska.

Elisabeth Frisk

Elisabeth Frisk

Nia, Yin Yoga & Mindfulness-lärare

Elisabeth Frisk leder Nia-pass fyllda av rörelseglädje! Hon är Cert Nia Brown Belt instruktör och förutom att leda Nia-klasser arbetar hon som barnmorska och med mindfulness.

Karen Marie Slunge Buus Nia Movement

Karen-Marie Slunge Buus

Nia-instruktör

Att dela Nia och rörelseglädje med andra är en fantastisk upplevelse. Att tillsammans med deltagarna uppleva glädje och få syn på nya sidor av sig själv, att förnimma och utforska sin kropp och finnas här och nu, samtidigt som huvudet och tankarna får vila -det är härligt och inspirerande!