Instruktörer

Våra inspirerande instruktörer

Emma Stålvik Nia Movement Göteborg

Emma Stålvik

Ansvarig ledare, Nia, Yoga och Zumba-lärare

Emma Stålvik är en av grundarna till Nia Movement. Hon leder Nia, Zumba och lugn Yoga. Hennes Nia-klasser är själfulla med mycket energi, livsglädje och närvaro. Hennes zumba-klasser genomsyras av hennes passion för musiken. Hon leder Yoga på ett mjukt och utforskande sätt, med plats för stillhet och djup inre kontakt.

Jenny Wessel Nia Movement Göteborg

Jenny Wessel

Ansvarig ledare, Nia och Yoga-lärare

Jenny är en av grundarna till Nia Movement. Jenny delar med sig av kraftfulla och lekfulla Nia-pass, Yin Yoga samt Yoga Somatics. Jenny är Cert Nia Black Belt Instructor och 5 Stages Instructor. Rörelse har alltid varit en självklar del i hennes liv och när hon mötte rörelseformen Nia blev hon direkt förälskad.

Anna Rosander Nia Göteborg

Anna Rosander

Nia och Somatics lärare

Anna är utbildad inom hälsa och träning och har jobbat med det i flera år bland annat med gruppträning och inviduell träning. Hon fann Nian januari 2014 och har sedan dess hunnit ta vita och blåa bältet. Anna leder klasser med mycket hjärta. Både med puls och kärlek. Hon inviterar dig till att våga ta plats i din kropp och att låta musiken och rörelserna smälta samman.

Maria Johnsson Yoga lärare Nia Movement

Maria Johnsson

Yoga-lärare

Maria leder lugn, mjuk återhämtande Yoga (Restorative Yoga). Hon leder också en mer fysiskt dynamisk Yoga, Hatha Yoga. På en yogaklass med Maria får du möta dig själv, din kropp, dina tankar och känslor här och nu. Alla kan delta på Marias Yoga-klasser. Du deltar helt utifrån din egen förmåga just här och nu.

anna fölsch

Anna Fölsch

Yoga-lärare

Anna leder Flödesyogan. Hennes intresse för yoga började för många år sen med en resa till Indien. Den resan tog henne några år senare vidare till Yogautbildning i Mexico. Hon har sedan undervisat Yin Yoga, Hatha Yoga och Vinyasa Yoga i snart 6 år.
I Flödesyogan vill Anna uppmuntra deltagarna att känna in kroppen och att utgå från dagsformen och det som är just nu. Hon har också erfarenhet av meditation som hon ofta väver in då hon leder.
Musik är något som alltid funnits med Anna i livet och är något som hon ibland använder i yogaklassen i form av ett mantra eller en meditation. Anna låter oss följa med i ett mjukt, långsamt och inkännande flöde av yogapositioner. Välkommen som du är!
Annas Yoga- utbildningar:
Nordic Wellness Yoga utbildning
Yandara Yoga Teacher Training 200 h (Yoga Alliance Certified)
Helena Kästel Nia Göteborg

Helena Kästel

Nia-instruktör

”The body heals with play, the mind heals with laughter and the spirit heals with Joy.” Helena leder sköna Nia-klasser som bjuder in till lekfullhet, dynamik och lätthet. ”Jag vill inspirera andra till att öppna upp för närvaro och rörelseglädje. Att släppa kontroll och prestation. Att hitta sig själv i rörelserna. Den egna styrkan.

Marissa Laurin Yoga Nia

Marissa Laurin

Nia & Yoga-instruktör

När jag först provade Nia upptäckte jag, med stor förvåning, att det kan kännas både underbart och roligt att träna och röra på sig! Dessutom upplevde jag något nytt, som kändes lite läskigt men framför allt lockande och till och med livsförändrande – en öppenhet. Vi bjöds in att öppna upp för våra känslor och vårt inre, att vara i kontakt med body, mind och spirit. Detta var början på en resa att öppna mitt hjärta både för mig själv och andra och sedan dess har jag varit en hängiven Nia-entusiast.

Vi lever i ett samhälle där hjulen snurrar fort och tankarna sällan vilar. Jag känner en passion och ett kall att få sprida och dela med mig av all de gåvor jag fått genom Nia, och även genom mina utbildningar i yoga- och mindfulness-baserad coaching. Att få röra sig i medveten närvaro och kroppskontakt till underbar musik har gett mig ro, harmoni och perspektiv när vardagen varit stressig. Nia har även fungerat läkande mot foglossningar under mina graviditeter och då gett mig känslan av att jag är fri och kan flyga. Nia har också gett mig många underbara möten, med mig själv och med instruktörer och deltagare.

Som instruktör önskar jag kunna guida deltagarna från huvudet ner till kroppen, till en plats där de kan finna ro, acceptans, läkande, tillit och kontakt med hjärtat.

Marissa har haft Nia i sitt liv sedan år 2001 och blev certifierad Nia-instruktör år 2017. Hon är även utbildad yogalärare (Sama yoga teacher training) samt certifierad zen-coach. Marissa är i grunden miljövetare och har arbetat med miljöfrågor till och från det senaste decenniet.

Erica Sjölin Nia instruktör

Erica Sjölin

Nia och Yin Yoga-lärare

Nia tillför rörelse och glädje till mitt liv, en möjlighet att komma i kontakt med min kropp om och om igen. Nian ger mig träning, svett och utrymme för känslor! Jag har nu gått tre av utbildningsstegen som finns: White, Blue och Green belt och tycker att det är underbart att få dela med mig av Nians alla gåvor!

Karen Marie Slunge Buus Nia Movement

Karen-Marie Slunge Buus

Nia-instruktör

Att dela Nia och rörelseglädje med andra är en fantastisk upplevelse. Att tillsammans med deltagarna uppleva glädje och få syn på nya sidor av sig själv, att förnimma och utforska sin kropp och finnas här och nu, samtidigt som huvudet och tankarna får vila -det är härligt och inspirerande!

Emma Johansson Yoga Nia Movement

Emma Johansson

Yoga-lärare

Emma Johansson, leder Flödes-Yoga och Återhämtande Yoga på Nia Movement. Hon har varit hängiven Yogan på olika sätt sedan 2007 och yogan har fört henne runt om i världen, vilket gett henne en stor kunskap om Yoga och Rörelse. Hon kombinerar olika stilar av yoga och är duktig på att skapa ett flöde och ge rum för kontakt med dig själv.

Cassandra Vogel Zumba Göteborg

Cassandra Vogel

Zumba-instruktör

Jag är utbildad inom dans sedan 2012 då Zumba kom in i mitt liv. Genom åren har jag lett zumba, worlddance och andra gruppklasser inom dans. 2016 utbildade jag mig till Yogalärare så nu står jag med ena foten i dansen och den andra i yogan – den perfekta balansen för mig!
I min zumba gillar jag att bjuda på mig själv, liksom skön musik. Energi och uttryck står alltid i fokus hellre än stegen. Musiken är rytmisk och ofta fartfylld med influenser från hela världen. På mina klasser kan du ”resa” till Latinamerika likväl som till Afrika och Indien.
Zumban är nybörjarvänlig och du deltar på dina villkor. Om du vill svettas och samtidigt ha ett leende på läpparna – välkommen då till min Zumba.
Elisabeth Frisk

Elisabeth Frisk

Nia, Yin Yoga & Mindfulness-lärare

Elisabeth Frisk leder Nia-pass fyllda av rörelseglädje! Hon är Cert Nia Brown Belt instruktör och förutom att leda Nia-klasser arbetar hon som barnmorska och med mindfulness.