Jenny Wessel

Jenny Wessel Nia Movement Göteborg

Jenny Wessel

Ansvarig ledare, Nia och Yoga-lärare

Jenny är en av grundarna till Nia Movement. Jenny delar med sig av kraftfulla och lekfulla Nia-pass, Yin Yoga samt Yoga Somatics. Jenny är Cert Nia Black Belt Instructor och 5 Stages Instructor. Rörelse har alltid varit en självklar del i hennes liv och när hon mötte rörelseformen Nia blev hon direkt förälskad. Nu har…

Jenny är en av grundarna till Nia Movement. Jenny delar med sig av kraftfulla och lekfulla Nia-pass, Yin Yoga samt Yoga Somatics. Jenny är Cert Nia Black Belt Instructor och 5 Stages Instructor. Rörelse har alltid varit en självklar del i hennes liv och när hon mötte rörelseformen Nia blev hon direkt förälskad. Nu har hon arbetat med Nia i 15 år.

Jenny har en stor passion för röst och sång. Hon har en röst med stark förmåga att beröra människor hjärtan. Hon håller också tema-klasser i Röst och Rörelse och leder även Mantra-sång på Nia Movement.

När jag möte Nia så kände jag verkligen att jag hittade hem till mig själv. En upplevelse av full kontakt med hela mig själv som människa. Både min fysiska kropp, mina tankar, mina känslor och min själ landade in i en underbar förening. 

Nia tillåter mig vara i min storhet, i min kraft, i min lekfullhet, i min sårbarhet. I hela mig själv.

Jag känner att Nia alltid påminner mig om att vara snäll med mig själv att vara lyhörd och lyssna på min kropps signaler. Nia för mig är inte bara en underbar rörelseform, utan en inbjudan till hur jag kan förhålla mig till livet, mig själv och alla andra. Med tacksamhet och glädje så delar jag denna underbara rörelseform från mitt hjärta.

 

Jenny leder också Yin Yoga och Yoga Somatics på Nia Movement.

”Yin Yoga för mig handlar om att komma i kontakt med långsamhet och stillhet. En möjlighet att stanna upp och bara vara. En möjlighet att lyssna och känna kroppens inre rörelser. En möjlighet för mig att vila i ett vaket tillstånd och tillåta kroppen att återhämta sig. Att hämta mig själv åter. Att sakta ner och bara vara!

 Går du inte inom dig, så går du utan dig!

 

Förutom rörelse, leder Jenny Meditativ Sång på Nia Movement. Meditativ sång handlar om att med hjälp av din röst låta din kropp och ditt sinne landa in i ett meditativt tillstånd.

Vi sjunger enkla sånger på sanskirt, engelska och svenska med intentionen att låta tankarna vila och tillåta dig själv att bara vara här och nu i denna stunden.

Att vara med din röst och känna dynamiken av din röst. Du kan själv bestämma volymen på ditt ljud och din röst. Att sedan efter vi har sjungit sitta och lyssna till dom vibrationerna som vi precis har skapat tillsammans är en otroligt kick tycker jag. Att också sjunga tillsammans med andra människor är så otroligt vackert när rösterna möts i samklang.