Marissa Laurin

Marissa Laurin

Nia- och Yoga-lärare

Marissa har haft Nia i sitt liv sedan år 2001 och blev certifierad Nia-instruktör år 2017. När jag först provade Nia upptäckte jag, med stor förvåning, att det kan kännas både underbart och roligt att träna och röra på sig! Dessutom upplevde jag något nytt, som kändes lite läskigt men framför allt lockande och till…

Marissa har haft Nia i sitt liv sedan år 2001 och blev certifierad Nia-instruktör år 2017.

När jag först provade Nia upptäckte jag, med stor förvåning, att det kan kännas både underbart och roligt att träna och röra på sig! Dessutom upplevde jag något nytt, som kändes lite läskigt men framför allt lockande och till och med livsförändrande – en öppenhet. Vi bjöds in att öppna upp för våra känslor och vårt inre, att vara i kontakt med body, mind och spirit. Detta var början på en resa att öppna mitt hjärta både för mig själv och andra och sedan dess har jag varit en hängiven Nia-entusiast.

Vi lever i ett samhälle där hjulen snurrar fort och tankarna sällan vilar. Jag känner en passion och ett kall att få sprida och dela med mig av all de gåvor jag fått genom Nia, och även genom mina utbildningar i yoga- och mindfulness-baserad coaching. Att få röra sig i medveten närvaro och kroppskontakt till underbar musik har gett mig ro, harmoni och perspektiv när vardagen varit stressig. Nia har även fungerat läkande mot foglossningar under mina graviditeter och då gett mig känslan av att jag är fri och kan flyga. Nia har också gett mig många underbara möten, med mig själv och med instruktörer och deltagare.

Som instruktör önskar jag kunna guida deltagarna från huvudet ner till kroppen, till en plats där de kan finna ro, acceptans, läkande, tillit och kontakt med hjärtat.

Marissa är Nia White belt certifierad. Hon är även utbildad yogalärare (Sama yoga teacher training) samt certifierad zen-coach. Marissa är i grunden miljövetare och har arbetat med miljöfrågor till och från det senaste decenniet.