Anna Rosander

Anna Rosander Nia Göteborg

Anna Rosander

Nia och Somatics lärare

Anna är utbildad inom hälsa och träning och har jobbat med det i flera år bland annat med gruppträning och inviduell träning. Hon fann Nian januari 2014 och har sedan dess hunnit ta vita och blåa bältet. Anna leder klasser med mycket hjärta. Både med puls och kärlek. Hon inviterar dig till att våga ta…

Anna är utbildad inom hälsa och träning och har jobbat med det i flera år bland annat med gruppträning och inviduell träning. Hon fann Nian januari 2014 och har sedan dess hunnit ta vita och blåa bältet. Anna leder klasser med mycket hjärta. Både med puls och kärlek. Hon inviterar dig till att våga ta plats i din kropp och att låta musiken och rörelserna smälta samman. Du går sällan torr ifrån ett pass med Anna ?

”Jag minns min första Nia klass och hur hela jag var i extas! Jag älskade det!

Jag har hållit på med träning hela mitt liv men Nia är annorlunda och stimulerar mig på så många plan. Jag älskar att få dansa/röra mig barfota till musiken och låta min kropp få skapa rörelser som känns bra för kropp och själ. Min fysiska och mentala styrka, flexibilitet och balans har förbättrats till en ny dimension. Nia är också ett sätt för mig att få uttrycka allt som pågår på insidan av mig (tankar, känslor, livet) och där jag får chansen att släppa gammalt och fylla på med ny livsenergi! Jag är helt enkelt beroende av denna härliga rörelseformen! Jag kommer garanterat Nia resten av mitt liv.”

”Finn vägen till hälsa genom att upptäcka dig själv genom ditt uttryck och dina rörelser”

Kurser och Utbildningar

  • Nia White Belt samt Nia Blue Belt
  • Hälsopromotion med inriktning Idrott
  • Body Balance, Les Mills
  • Personlig tränar utbildning, FUSTRA
  • Hanna Somatics: Fundamental
  • Hanna Somatics: Clinical