Emma Johansson

Emma Johansson Yoga Nia Movement

Emma Johansson

Yoga-lärare

Emma Johansson, leder Flödesyoga, Yin Yoga och Återhämtande Yoga på Nia Movement. Hon har varit hängiven Yogan på olika sätt sedan 2007 och yogan har fört henne runt om i världen, vilket gett henne en stor kunskap om Yoga och Rörelse. Hon kombinerar olika stilar av yoga och är duktig på att skapa ett flöde och…

Emma Johansson, leder Flödesyoga, Yin Yoga och Återhämtande Yoga på Nia Movement. Hon har varit hängiven Yogan på olika sätt sedan 2007 och yogan har fört henne runt om i världen, vilket gett henne en stor kunskap om Yoga och Rörelse. Hon kombinerar olika stilar av yoga och är duktig på att skapa ett flöde och ge rum för kontakt med dig själv. Emmas Yoga går ut på att känna, att våga lyssna på känslan som förmedlas genom din kropp och även genom närvaron och energin i rummet.
”Största fokuset i min flödesyoga ligger på en dynamisk hatha yoga. Det är en relativt fysisk yoga-form, men genom att mjuka upp hörnerna, skapas det dynamik och liv och yogan blir inkännande. Jag har även en förkärlek till Yoga Somatics, som jag ofta använder i  början av klassen för att på ett mjukt sätt komma in i oss själva. Flödesyoga är en blandning av lite olika yoga stilar jag har stött på sedan jag började med yoga, och jag upplever att när det skapas ett flöde finns det heller inte rum för att bli fast i en viss typ av yoga.”
Flödesyogan brukar rundas av med några minuters stillhet mot jorden i form av yin yoga. Det är ett fysiskt pass för dig som känner att mjukhet är rätt väg mot att väcka liv och styrka i din kropp.
Emmas Yoga-utbildningar:
  • Yoga for alla, Lärarutbildning
  • Pacha Mama Yoga Teacher Training
  • Yoga Somatics Teacher Training
  • Yin Yoga Teacher Training
  • Somatic Bodywork Teacher Training