Emma Stålvik

Emma Stålvik Nia Movement Göteborg

Emma Stålvik

Ansvarig ledare, Nia och Yoga-lärare

Emma Stålvik, ledare av Nia Movement Emma har tillsammans med Jenny skapat och drivit Nia Movement i snart 20 år. Emma leder Nia, Zumba och Yin Yoga. Hennes Nia-klasser är själfulla med sinnlighet, energi, livsglädje och närvaro. Hennes zumba-klasser genomsyras av hennes passion för musiken. Hon leder Yoga på ett mjukt och utforskande sätt, med plats för…

Emma Stålvik, ledare av Nia Movement

Emma har tillsammans med Jenny skapat och drivit Nia Movement i snart 20 år. Emma leder Nia, Zumba och Yin Yoga. Hennes Nia-klasser är själfulla med sinnlighet, energi, livsglädje och närvaro. Hennes zumba-klasser genomsyras av hennes passion för musiken. Hon leder Yoga på ett mjukt och utforskande sätt, med plats för stillhet och inre kontakt. Emma har arbetat med rörelseformen Nia i över tjugo år och är Cert. Nia Brown Belt Instructor utbildad av Nia-grundarna Debbie och Carlos Rosas.

”Nia är en av mina stora källor till livsglädje och kontakt med mig själv. Genom Nian får jag en känslomässig ventil och en möjlighet att släppa stress och vardagens bekymmer. I Nia får jag också utlopp för min kreativitet, min kraft och passion för musik och rörelse. Jag påminns om en livsglädje inom mig och jag kliver in i ett rum av närvaro. Nia är en resa som bara går djupare och djupare. Resan att omfamna och vara den jag är. Det vill jag även inspirera andra att få uppleva. Kroppen är en fantastisk väg.”

Emma är utbildad i flera yogaformer. Hon har studerat många år med Ateeka, vilket tydligt influerar hennes sätt att leda. Emma har sin yoga-grund i lugna och mjuka yogaformer, så som Yoga Somatics, Yin Yoga och Restorative Yoga. Emmas yoga är en mjuk yoga-upplevelse där det handlar om att du som deltagare får tid och guidning att komma i kontakt med dig själv och din kropp. Tid för vila. Tid för återhämtning. Tid för läkning. Emma vill att yogan ska vara en länk till din kropps inre visdom och en stund att få vara med dig själv, så kravlöst och öppet som möjligt.

”Yoga för mig handlar om att stilla mig, slappna av i kropp och sinne och därur få en djupare kontakt med mig själv. Att också stanna upp, röra mig långsammare och utforska i detta ”rum” av känslan att vara BORTOM TIDEN. Min yoga har inte något fokus på resultat eller att prestera i positioner. Det handlar om att känna, uppleva och ta hand om sig själv och kroppen. Både Yoga och Nia är oaser där jag finner kontakt med mig själv och livet. Där jag läker, upptäcker och utvecklas. Där jag kommer hem.”

  

Kurser och utbildningar:

  • Fil.kand i Psykologi/Beteendevetenskap
  • Cert NLP Coach
  • Nia White, Blue och Brown Belt
  • Nia 5 Stages of Self Healing
  • Yoga Somatics Teacher Training
  • Yoga Restorative Teacher Training
  • Prana Flow Yoga, Teacher Training Module Shiva Rea
  • Yin Yoga Teacher Training Ulrika Norberg
  • MBSR Mindfulness Based Stress Reduction

Välkommen att röra dig, dansa, öppna, andas och utforska med mig!
Emma

Här kan du se två små filmer om Yoga Somatics: