Emma Stålvik

Emma Stålvik Nia Movement Göteborg

Emma Stålvik

Ansvarig ledare, Nia och Yoga-lärare

Emma Stålvik är en av grundarna till Nia Movement. Hon leder Nia, Zumba och Yin Yoga. Hennes Nia-klasser är själfulla med mycket energi, livsglädje och närvaro. Hennes zumba-klasser genomsyras av hennes passion för musiken. Hon leder Yoga på ett mjukt och utforskande sätt, med plats för stillhet och djup inre kontakt. Emma har arbetat med rörelseformen Nia…

Emma Stålvik är en av grundarna till Nia Movement.
Hon leder Nia, Zumba och Yin Yoga. Hennes Nia-klasser är själfulla med mycket energi, livsglädje och närvaro. Hennes zumba-klasser genomsyras av hennes passion för musiken. Hon leder Yoga på ett mjukt och utforskande sätt, med plats för stillhet och djup inre kontakt. Emma har arbetat med rörelseformen Nia i snart tjugo år och är Cert. Nia Brown Belt Instructor utbildad av Nia-grundarna Debbie och Carlos Rosas.

”Nia är en av mina stora källor till livsglädje och kontakt med mig själv. I Nia får jag utlopp för min kreativitet, min kraft och passion för musik och rörelse. Nia är en resa som bara går djupare och djupare. Resan att omfamna Allt Jag Är. Att vara den jag är.”

Emma är utbildad yogalärare i Yoga Somatics av Ateeka. Utöver har hon utbildning i Yin Yoga och Återhämtande Yoga. Emmas yoga är en mjuk yoga-upplevelse där det handlar om att du som deltagare får stöd att komma i kontakt med dig själv, din kropp och din inre rörelse. Din kropps inre visdom. Flödet är mjukt, tillåtande och långsamt. Upplägget är utforskande där du följer din rörelse, snarare än att följa en form. Denna Yoga är både avslappnande och lugn men kan vara mer dynamisk om du önskar det. Yoga Somatics, organisk yoga, är en möjlighet för dig att innerligt vara med dig själv.

”Yoga för mig handar om att på djupet skapa kontakt med mig själv, min kropp och mitt sanna inre. Att också stanna upp, röra mig långsammare och utforska i detta ”rum” av känslan att vara BORTOM TIDEN. Yoga är för mig hängivenhet. Att öppna upp för livet och leva från mitt hjärta. Att komma hem. Vi människor är pulserande, flödande, vibrerande, livs levande varelser!”

Kurser och utbildningar:

  • Fil.kand i Psykologi/Beteendevetenskap
  • Cert NLP Coach
  • Nia White, Blue och Brown Belt
  • Nia 5 Stages of Self Healing
  • Yoga Somatics Teacher Training
  • Yoga Restorative Teacher Training
  • Prana Flow Yoga, Teacher Training Module Shiva Rea
  • Yin Yoga Teacher Training Ulrika Norberg

Välkommen att röra dig, dansa, öppna, andas och utforska med mig! För mig handlar allt om att landa djupare och djupare in i mitt hjärta! Emma

Här kan du se två små filmer om Yoga Somatics: