En workshop i Nia Teknik – funktionell träning och självläkande rörelser för att optimera din kraft och kroppskännedom.

Funktionell dansträning genom Five Sensations of Fitness

Som grund till workshopen ligger ”The Five Sensations of Fitness” som vi säger på Nia språk. Vi kallar dem FAMSS och är en akronym för Flexibilitet, Agilitet, Mobilitet, Styrka och Stabilitet. Alla dessa sensationer är en del av en stark, smidig, rörlig, aktiv och funktionell kropp. Vi behöver alla dessa fem och hur du upplever ex agilitet och flexibilitet är helt unikt för dig, en inre/kroppslig upplevelse.

Genom Nia stärker du din kroppsliga intelligens, sensori IQ, som gör dig lyhörd på vad som bidrar till hälsa och välmående, vilka rörelser som är stärkande, hjälper dig att veta hur du kan röra dig vid smärta eller obehag ( self-healing) och helt enkelt leva i kontakt med dig själv och din kropp. Genom att medvetet kunna förnimma/känna och röra dig mellan nyanserna av FAMSS-en i kroppen kommer du också få ut mer av din Nia träning.

Under workshopen kommer vi gå djupare in i FAMSS tillsammans med några av Nians vanligaste steg och rörelser för att väcka nya rörelsemönster, få kontakt med nya muskler, upptäcka nya rörlighetsmöjligheter och aktivera och öka energi i hela kroppen så att mer livsenergi kan flöda och frigöras.

Leds av Anna Rosander, Nia Black Belt Teacher
Datum: söndag 31/3 kl 13-15
Pris: 250 kr för medlemmar, 350 kr för icke-medlemmar

Föranmälan via www.timecenter.se/niamovementcenter