Nia Retreat Casa El Morisco Spanien

Nia-retreat på ekologiska Casa El Morisco

6-13 okt 2024, Andalusien

FULLBOKAD!

Följ med oss in i ”Edens Lustgård” för en vecka….

Casa El Morisco är ett lummigt paradis i södra Spanien. Helt idealiskt för en resa som denna!

Med sina underbara dans/yoga lokaler, ambitionen och känslan i trädgården och kärleken i maten är det lätt att njuta här. Smaka färska frukter som mango, ananas och melon. Ta ett svalkande dopp i poolen eller promenera ner till havet. Slappna av i hängmattan, sitt i stillhet i någon av trädgårdens alla små rum för meditation.

Njut av en underbar vecka med Nia, sol, värme, bad, gemenskap, fantastisk mat, vila, inspiration och det du själv vill fylla din vistelse med. Casa El Morisco ligger i Andalusien, södra Spanien, på en liten höjd med promenadavstånd till havet. Närmaste större ort är Malaga.

Under veckan fördjupar vi oss i rörelseformen Nia. Det blir Nia varje morgon med inslag av mjuk yoga samt workshops i Nia varje eftermiddag. Under dagen har du fri tid att njuta, vila och göra det du själv önskar. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga eller träning för att följa med på denna resa.

Titta på vår film från resan 2010 för att få en känslan för veckan:

Praktisk info

Pris: 14 900 kr
Priset inkluderar vegetarisk helpension inklusive all dryck (kaffe, vin, öl), del i dubbelrum samt Nia-aktiviteter. Transfer från Malagas flygplats ingår också i priset. Flyg ingår inte i priset.
(Se villkor för bokningen längst ner på denna sida.)
Enkelrum kan fås i mån av plats, mot ett tillägg på mellan 2000-3000 kr beroende på rumstyp.

Plats: Casa El Morisco ligger i byn Benaraje, några mil från Malaga

Boka: boka din plats genom att maila oss info@niamovement.se

Titta gärna på www.skyscanner.se för att undersöka olika flygalternativ. Tåg är också ett alternativ.

Villkor för bokningen

Betalning
I samband med bokning kommer du att få en faktura på en anmälningsavgift på 3000 kr. Först när anmälningsavgiften är betalad säkrar du din plats på resan. (Vid reservation av resan erhåller du en faktura på anmälningsavgiften via e-post). Genom anmälningsavgiften säkrar du din plats på resan. Resterande belopp betalas senast 2 månader före avresedatum. Du kommer att få en ny faktura på slutbetalningen via din email. 

Avbokning 
Bokningen är bindande. I händelse att du skulle behöva avboka din resa, måste det ske skriftligt till Nia Movement.
Om du avbokar mer än 60 dagar före avresedagen är avgiften 3000 kr (med andra ord din redan inbetalade anmälningsavgift).
Om du avbokar mindre än 60 dagar före avresedagen, krävs läkarintyg. Mot uppvisande av läkarintyg återfås halva beloppet. 

I priset för resan ingår inte flyg.
Till El Morsico ingår transfer till och från flygplatsen i Malaga mellan kl 07:00-20:00. Om du behöver transport andra tider kan vi ordna transfer till en extra kostnad. Stäm gärna av med oss dina flygtider så att de passar in i de rutter som airport shuttlen går.