Högt över havet – en Nia-vecka i närvaro och njutning

Nia-retreat på Finca El Morisco, Andalusien, 5-12 oktober 2025

Finca El Morisco är en vidareutveckling av Casa El Morisco dit vi har åkt i över 15 års tid. Medan Casa El Morisco ligger i en grönskande dalgång ligger nybyggda Finca El Morisco en aning högre upp i bergen med en enastående vy och utsikt över hav, horisont, odlingar och bergskullar. Hit åker vi nu för första gången i april. Med oss får du njuta av en ljuvlig vecka fylld av Nia, inslag av yoga och mediation, sol, värme, bad, gemenskap, fantastisk mat, vila, inspiration och det du själv vill fylla din vistelse med. Finca El Morisco ligger i Andalusien, södra Spanien, med närmsta lilla ort Benajarafe. Närmaste större ort är Malaga.

Finca El Morsico passar fantastiskt för just vår resa. Vi har tillgång till en stor och ljus danslokal, med möjlighet att även flytta vårt praktiserande utomhus. I närhet till studion finns pool, alla rum, restaurang och fantastisk utsikt. Vi har hela Finca för oss själva under vår vistelse. Njut av vegetarisk god mat, färska frukter som mango, annanas och melon. Ta ett svalkande dopp i poolen eller promenera ner till havet. Här finns också många platser för att bara vila, ligga och läsa eller strosa runt.

Under veckan fördjupar vi oss i rörelseformen Nia. Det blir Nia varje morgon, inslag av Yoga samt eftermiddagsworkshops i Nia. Under dagen har du fri tid att njuta, vila och göra det du själv önskar. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga eller träning för att följa med på denna resa.

Pris: 15 900 kr inkluderar vegetarisk helpension inklusive dryck (kaffe, vin, öl), del i dubbelrum och Nia-aktiviteter. Transfer från Malagas flygplats ingår också i priset. Se villkor för bokningen här.
Enkelrum kan fås i mån av plats till en kostnad på 2000-3000 kr i tillägg beroende på rumstyp.

Titta gärna på www.skyscanner.se för att undersöka olika flygalternativ.