Nia Yoga Retreat Costa Rica

Pura Vida – Nia & Yoga Retreat i Costa Rica

Följ med på en oförglömlig resa till det grönskande landet, 25/2-4/3 2025

Har du länge drömt om Costa Rica? Följ med oss på en oförglömlig resa till det grönskande landet där ”Pura Vida” genomsyrar hela atmosfären! Pura vida betyder direkt översatt ”det rena/det enkla livet”. Det är en livsstil som känns. Essensen av begreppet är att vara tacksam för livet, njuta av livet och undvika att fokusera på det negativa. Helt enkelt att vara glad.

Costa Rica är känt för sin prunkande natur och livliga djurliv, något som landet värnar om att skydda och hålla levande. Med åren har det också blivit en plats populär för yoga, retreats och surfing.

 

Nia, Yoga och Meditation på Aves Yoga Resort, Montezuma

Montezuma ligger på södra spetsen på Nicolahalvön och är ett område och en charmig kustby. Montezuma är känt för sin avslappnade atmosfär, vackra stränder, vattenfall, frodiga regnskog och alternativa livsstil.

I grönskan, på promenadavstånd från både byn och havet, ligger Aves Yoga Resort. Här kommer vi att tillbringa sju dygn av Nia, yoga, avslappning, gemenskap, god mat och för den som vill utforskande och upptäcktsfärder. Helt enkelt en vecka av njutning, glädje och närvaro.

Resefakta

25/2-4/3 2025

Datum: 25/2-4/3 2025
Plats: Aves Yoga Resort, Montezuma
Ledare: Jenny Wessel & Emma Stålvik

Boendealternativ:
Det kommer att finnas två olika boendetyper, se längre ner:
Bali Deluxe Room (rum med minikök och ett loft, går alltså att sova både på markplan samt loftet)
Serenety Suites (rum med minikök, stor uteplats och utomhusdusch)

Pris: Priset inkluderar boende, vegetarisk halvpension (frukost och middag) samt alla yoga och Nia-aktiviteter. Priset inkluderar INTE flyg eller transfer. Det kommer att finna möjlighet att delta på utflykter, dessa kostnader tillkommer också. Vi kommer att ordna en transfer från San José flygplats på förmiddagen den 25/2, för den som önskar. För transfer tillkommer en kostnad.

Pris del i 4-bäddsrum Bali Deluxe Room: 20 000 kr
Pris del i 3-bäddsrum Bali Deluxe Room: 22 000 kr
Pris del i 2-bäddsrum Bali Deluxe Room: 25 000 kr

Pris enkelrum, Serenity Suite: 35 000 kr
Pris del 2-bäddsrum, Serenity Suite: 26 000 kr

Bali Deluxe Room

Det finns totalt 7 Bali Deluxe Rum, alla med ett sovloft, ”minikök” och uteplats. Då rummen har ett loft, passar de bra för att dela. Det går att ordna sängar på olika sätt, tex en King-bed på markplan och två enkelsängar på loftet. Dessa rum är lämpliga för 2-4 personer.

Serenity Suites

Det finns 4 stycken lite lyxigare Serenity Suites. De har ”minikök”, uteplats och utomhusdusch. Dessa rum är lämpliga för 1-2 personer.

Villkor för bokningen

Betalning
I samband med bokning kommer du att få en faktura på en anmälningsavgift på 5000 kr. Först när anmälningsavgiften är betalad säkrar du din plats på resan. (Vid reservation av resan erhåller du en faktura på anmälningsavgiften via e-post). Genom anmälningsavgiften säkrar du din plats på resan. Resterande belopp betalas senast 100 dagar före avresedatum. Du kommer att få en ny faktura på slutbetalningen via din email. 

Avbokning 
Bokningen är bindande. I händelse att du skulle behöva avboka din resa, måste det ske skriftligt till Nia Movement.
Om du avbokar mer än 100 dagar före avresedagen är avgiften 5000 kr (med andra ord din redan inbetalade anmälningsavgift). Om du uppvisar läkarintyg, återfås halva anmälningsavgiften. 
Om du avbokar mindre än 100 dagar före avresedagen, krävs läkarintyg. Mot uppvisande av läkarintyg återfås  hälften av det inbetalade beloppet, dvs hälften av den totala kostnaden för resan. 

I priset för resan ingår inte flyg.
Vi kommer att ordna en transfer från San José flygplats den 25/2 kl 9. Vi behöver få information om du önskar följa med på denna transfer senast en månad 
innan. Det tillkommer en kostnad för transfer.