Ewa (Bandh) Norén

Ewa (Bandh) Norén

Ewa Norén Ewa är utbildad MediYoga-lärare, Mindfulness-instruktör och YinYoga-lärare. Ewa är i grunden sjuksköterska och arbetar idag som distriktsköterska. Ewa har arbetat i flera år som yoga- och mindfulnesslärare. Hon är mycket uppskattad för sitt varma bemötande och stora kunnande om kropp, själ och yoga. Yogan och meditationen har varit en stor del i hennes…

Ewa Norén

Ewa är utbildad MediYoga-lärare, Mindfulness-instruktör och YinYoga-lärare. Ewa är i grunden sjuksköterska och arbetar idag som distriktsköterska.

Ewa har arbetat i flera år som yoga- och mindfulnesslärare. Hon är mycket uppskattad för sitt varma bemötande och stora kunnande om kropp, själ och yoga. Yogan och meditationen har varit en stor del i hennes liv sedan hon var tonåring. Hon lever idag med yogan som en självklar del i livet och praktiserar dagligen.

Här kan du läsa en artikel om Ewa publicerad för tre år sedan i GP. Med hjälp av Nians och Yogans holistiska förhållningssätt och läkekraft, lyckades Ewa återhämta sig från en mycket tuff cancerbehandling.

Artikel i GP: Livet vände med Nia