Ett rum för mer närvaro, livsglädje och vitalitet

Vad längtar du efter i ditt liv?

Nia Movement har vuxit ur en längtan att skapa en plats där vi människor får utforska, upptäcka, läka och växa. Där vi kan ta hand om både våra kroppar, känslor och själar genom rörelse, musik och stillhet. Där vi kan finna vitalitet, hälsa och välmående i livet. Få leva sant och i kontakt med oss själva och livet.

När vi mötte Nia berördes vi båda av helheten, rörelseglädjen och möjligheten till äkta kontakt med oss själva. Ja, helt enkelt det livsbejakande! Efter några år kom den lugna, återhämtande yogan in i våra liv och därmed också i vårt utbud. När Zumban flödade in med sin dansglädje virvlade vi med. I dessa olika former finns både rörelse och återhämtning – en balans vi människor behöver för att må bra.

Idag har vi funnits i Göteborg i femton år. Är du nyfiken på vad som händer hos oss? Hur det är? Titta in genom vår dörr så hoppas vi att du får en känsla:

Hos oss är träning/rörelse lustfyllt, inkännande och på kroppens villkor. Vi är övertygade om att det är då träning blir av. Det är då vi ger oss själva och vår kropp den tiden och omsorgen. Vi fylls på, läker och stärker, inte bara vår fysiska kropp, utan hela oss som människor. Vi får näras med det vi behöver och mår bra av. Då kan träning vara något att längta till!

Hjärtligt välkommen in till oss!
Jenny Wessel & Emma Stålvik

 

Blir du nyfiken på att uppleva? Kom och provträna hos oss Läs mer här