Yoga Nidra – Guidad Avslappning

Slappna av med vår guidade Yoga Nidra

Slappna av med vår guidade Yoga Nidra

Utforska djup avslappning med Yoga Nidra

Välkommen till en värld av djup avslappning och inre stillhet med Yoga Nidra. Denna urgammal yogapraxis, även känd som ”yogisk sömn”, erbjuder en behaglig stund av vila, avslappning och inre kontakt. 

Vad är Yoga Nidra?

Yoga Nidra betyder ”yogisk sömn”. Under en session av Yoga Nidra guidas du till att släppa spänningar och stress från kropp och sinne. Man kan beskriva det som att du får närma dig ett tillstånd av vaken vila, där du kan uppleva en förnyad känsla av energi, klarhet och inre frid. Du kan även bjudas in på en resa till ditt undermedvetna och en möjlighet att utforska djupare skikt av medvetenhet.

En av de mest fördelaktiga aspekterna av Yoga Nidra är dess förmåga att minska stress och ångest. Det kan också vara ett verktyg för personlig tillväxt och självupptäckt. Du får möjlighet att utforska ditt inre landskap och komma i kontakt med dig själv.

Prova nu med vår guidade avslappning

Via länken här kommer du till en ca 20 minuter lång guidad Yoga Nidra, avslappning. Du kan vara nybörjare eller erfaren yogi. Yoga Nidran möter dig alltid där du är. Yoga Nidra en tillgänglig och givande praktik som kan integreras i ditt dagliga liv.

Sitt eller lägg dig så bekvämt som möjligt och se till att du får vara ostörd. Tryck på Play, bjud in ett djupt andetag och följ med….

 

Yoga Nidra, guidad djup avslappning. Med Emma Stålvik, Nia Movement, Göteborg