Det händer när du vilar

Det händer när du vilar

Bara jag läser titeln på denna fina lilla bok, så känner jag att min kropp mjuknar. Orden smyger sig in och öppnar en dörr i mitt sinne. Vad händer egentligen när jag vilar. När jag stillar mig. Vad ger jag plats till inom mig då….

”Det händer när du vilar” är en trevlig bok skriven av Göteborgs-baserade pastorn Tomas Sjödin. I boken utforskar Tomas betydelsen av vila i våra liv. Sjödin skriver på ett sätt som berör. Han har en förmåga att inte bara dansa med orden, utan också lyfta fram värdet av vila.

Värdet av vila

Vila, som inte bara är en paus från arbete, utan en nödvändighet för att leva ett balanserat och meningsfullt liv. Genom personliga reflektioner, berättelser och insikter från sitt eget liv och erfarenheter, beskriver han hur regelbunden vila kan förbättra vår fysiska och mentala hälsa, stärka våra relationer och ge oss en djupare förståelse för oss själva och vår plats i världen. Boken uppmuntrar läsaren att omvärdera sin inställning till vila och att se det som en viktig del av ett rikt och tillfredsställande liv.

Yin Yoga – en väg till inre frid och vila

Ny kursstart i oktober 2024 – uppskattad kurs i Stressreglering, Kroppsbaserad Stresshantering, i Linnéstaden, Göteborg